## Date: Thursday 28 April 2022

## Time: 09:00 - 12:00

## **Location - Online**

Time	Duration	Activity
09:00 - 9:10	10 min	0) Welcome, agenda overview [page 4], progress check-in [page 3] & previous actions [pages 14 & 15]
09:10-10:00	50 min	1) South Island distribution group draft roadmap
		Discussion
		<ul> <li>Presentation from Glenn Coates on the South Island distribution group draft roadmap to evolve distribution operations and planning capability and practices to integrate DER</li> </ul>
10:00 - 10:30	30 min	2) Role of DER and flexibility in the future security and resilience of the power system
		Discussion
		Presentation from Transpower [Matt Copland & Mark Herring] on system
		operation and transmission owner 'flexibility needs', including Tx and Dx coordination and security and resilience of the power system
10:30-10:40	10 min	Stretch Break
10:40-11:30	50 min	3) Workplan, engagement and communications planning
		Discussion
		<ul> <li>Review overall workplan progress, direction of travel and expected outputs [see pages 8-11 of pre-reading]</li> </ul>
11:30 - 11:45	15 min	4) Webinar arrangements
		Discussion
		Review arrangements for the webinar. Final comments on arrangements and
		materials for the webinar [see page 12 of pre-reading]
11:45 – 11:55	10 min	5) Administration, governance and budget
		Discussion
		<ul> <li>Update on administration, governance and budget</li> </ul>
11:55 - 12:00	5 min	4) Next Steps & Close Out
		session outcome, actions, and next steps
12:00– 12:30	30 min	Post – Session: contingency